FG electronics FS-700

Grill és minisütő

Elektromos serpenyő és pizzasütő HOT PAN

9 990 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

Minimális zsiradékkal is lehet benne sütni és főzni, hiszen a tapadásmentes felületéhez nehezen tudnak odaragni az ételek. Ha mégis, akkor meg könnyen tisztítható. Húsok és zöldségek sütésére, párolására a legideálisabb eszköz, de pizzát is süthetünk benne. Nem csak fagyasztott, kész pizzát, hanem nyers tésztából készülőt is (a tésztát vékonyra nyújtsuk, hogy könnyen átsülhessen!). A fedő hővisszaverésének köszönhetően a pizza feltétje is kellően ámelegszik, átsül, a sajt a pizzán szépen elolvad.

Ha kevés edénnyel szeretné megúszni az ételkészítést, az FG electronics elektromos serpenyője kitűnő választás!

Az FG elektromos serpenyője hétvégi házban, otthoni kerti partik alkalmával is jó szolgálatot tehet: vendégei részére grillételeket készíthet benne anélkül, hogy a faszén gyújtásával kellene bajlódnia, de egytálételeket is főzhet benne tűzrakás és bográcsfelállítás nélkül! Nagy adag egytálételek készítésére is alkalmas, hiszen belmagassága 6 cm!

Az elektromos serpenyőben együtt sütheti a hússzeleteket a körettel, amitől a köret sokkal ízesebb lesz! A serpenyők nagy átmérője azt is lehetővé teszi, hogy - kisebb adagok esetén - egyszerre akár több különböző ételt is készítsen bennük.

Az FG elektromos serpenyője fedőjének kúpos kialakítása miatt a forró levegő folyamatosan és egyenletesen kering az edényben, így az ételek teljesen és egyenletesen sülnek át. A serpenyőt nem csak sütésre, hanem párolásra és főzésre is használhatja! Fedővel, vagy anélkül!

A serpenyő hőmérséklete fokozatmentesen szabályozható, ami lehetővé teszi, hogy mindig az adott feladatnak megfelelően állítsa be a sütési-főzési hőfokot.

Mindenképpen előnyös, ha konyhai eszközei között megtalálható a hot pan serpenyő, hiszen a segítségével sokkal egyszerűbben készíthet finom ételeket!

 

  • 2000-2200 W
  • Fokozatmentes hőfokszabályozás
  • Tapadásmentes sütőfelület
  • Átmérője: 42 cm
  • Hasznos belmagasság: 6 cm
  • Könnyen tisztítható

Kapcsolódó termékek